Motorrijden in Spanje
Wij regelen het transport van uw motor!

Over ons:


Wij zijn Denny & Imca, een stel uit Noord-Brabant. Wij zijn zelf actieve motorrijders en hebben inmiddels al diverse rondritten gemaakt door o.a. Schotland, (Noord-) Ierland, Engeland en meerdere malen door Spanje. Het Spaanse landschap heeft onze harten gestolen. Motorrijden door Spanje is FANTASTISCH door o.a. de goede wegen, het schitterende weer, de prachtige omgeving, de pittoreske plaatsjes, de lieve en behulpzame mensen en, last but not least,  het heerlijke eten. 

Omdat Denny zelf werkzaam is bij het familie-transportbedrijf van zijn ouders, was het voor ons mogelijk onze motoren in een "eigen" vrachtwagen te laden in Nederland om deze naar Spanje te laten vervoeren. Zelf vlogen we achter onze motoren aan richting Girona. Daar hebben we onze motoren gelost en kon onze motorvakantie door Spanje beginnen. Dit bracht ons een aantal jaren geleden op het idee om dat ook andere motorliefhebbers aan te gaan bieden...

Denny is nog steeds werkzaam bij het (familie)transportbedrijf en plant het vervoer van de motoren van- en naar Spanje zelf in. Hij houdt het overzicht en laadt de motoren zelf. Je mag er dus vanuit gaan dat er voorzichtig en met kennis van zaken met je motor omgegaan wordt.

Hierdoor hebben onze klanten het gemak dat ze één en dezelfde contactpersoon hebben die van alles op de hoogte is!