Motorrijden in Spanje
Wij regelen het transport van uw motor!

Wat doen wij?

Motortransport:

Wij verzorgen het transport van je eigen motor van Nederland naar Girona, Spanje en retour indien gewenst. Zodat je zelf met het vliegtuig naar Girona vliegt en je fris aan de routes door Spanje kunt beginnen. En omdat we dagelijkse vertrekken hebben, het gehele jaar door,  kunnen we je motor op iedere gewenste datum transporteren naar Spanje!

Je brengt je motor (ca. 1 week voor je vakantie) naar een transportbedrijf in Beek en Donk (N-Brabant). Hier wordt de motor op een, speciaal voor motoren ontworpen, transport-rek geplaatst (zie foto's) om zo veilig mogelijk vervoerd te worden. Eventuele losse tassen, helmen e.d. mogen ook mee, als ze maar binnen het transport-rek passen zodat je alleen maar met handbagage hoeft te vliegen. We raden wel aan om een losse helm in te pakken om eventuele schade door wrijving te voorkomen. Indien zijkoffers demontabel zijn, deze van de motor halen en los aanleveren verpakt in een doos of deken. Wij zorgen voor spanbandjes om de motoren vast te zetten. Bij ons worden de motoren niet gestapeld om zo onnodige schades te voorkomen. Wij hebben een ophaalservice vanaf de luchthaven in Girona naar de locatie waar de motor klaar staat. Uiteraard kunnen wij ook transport voor Enduro-motoren verzorgen. (vraag naar onze speciale tarieven)

Overnachtingen:

Op de locatie waar de motoren klaar zullen staan in Spanje voor vertrek, is het ook mogelijk te overnachten.

Het is mogelijk voor een langere periode op één plaats te blijven zodat je dagelijks mooie dagtochten kunt maken door de schitterende natuurparken, de Pyreneeën of langs de kust van de Costa Brava. 

Maar je kunt natuurlijk ook na de 1e overnachting vertrekken voor een grote rondrit in de Pyreneeën of verder het binnenland van Spanje gaan verkennen om later terug te keren naar het startpunt om je motor weer in te leveren en eventueel nog een laatste nacht te verblijven alvorens de volgende dag met het vliegtuig te vertrekken. Of je rijdt zelf met de motor terug naar Nederland/België, kortom, alles is mogelijk.........

Wat zeker niet gemist mag worden is de GI-682 van Lloret de Mar naar Sant Feliu de Guixols. Dit is met recht uitgeroepen tot één van de mooiste motorwegen van Europa! 30 km met maar liefst 365 bochten en dat langs de kust!


Ook bieden wij: 

  • Shuttleservice van- en naar vliegveld Girona 
  • Eventueel maatwerk voor groepen motorrijders
  • Enduro motoren transport
  • Fiets & MTB transport
  • Tevens hebben wij paar adressen waar eventueel motor gehuurd kan worden (zowel wegmotoren als enduro)